ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO KUVAKUKKO:

Kino Kuvakukko kesätauolla 19.6.-17.8.
__________________________________

 

ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO MANTTU, NILSIÄ:

Kino Mantulla leffoja seuraavan kerran syyskuussa.

Liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/


SMURFFIT - KADONNUT KYLÄ
Smurfs: The Lost Village | Yhdysvallat 2017 | 90 min | K-7 | Puhumme suomea!
Ohjaus: Kelly Asbury | Suomenkielisen ääniversion ohjaus: Antti LJ Pääkkönen
Pääosaäänet: Diandra Flores, Joonas Nordman, Joonas Saartamo, Miro Lopperi, Tapio Liinoja, Mika Nuojua


Esitysajat Kino Mantulla: 13.5. La klo 13

Tässä kokonaan animoidussa täysin uudenlaisessa smurffiseikkailussa salaperäinen kartta johdattaa Smurffiinan ja hänen parhaat ystävänsä Välkyn, Tohelon ja Pattismurffin kilpajuoksuun taianomaisia otuksia vilisevän Kielletyn metsän halki löytääkseen kadonneen kylän ennen ilkeää Velhoa. Toiminnan ja vaaran täyteinen matka johdattaa smurffinelikon smurffihistorian suurimman salaisuuden jäljille!

Katso traileri: https://www.youtube.com/watch?v=MyghOUd0dhQ
____________________________________

THE BOSS BABY
Yhdysvallat 2017 | 98 min | K-7 | Puhumme suomea!
Ohjaus: Tom McGrath
Pääosaäänet: Juhani Rajalin, Taisto Oksanen, Joonathan Kettunen, Kristina Vahvaselkä, Aksu Palmén


Esitysajat Kino Mantulla: 13.-14.5. La klo 15, su klo 13

DreamWorks Animation ja Madagascarin ohjaaja tutustuttavat sinut tähän erityislaatuiseen vauvaan. Hän on pukeutunut pukuun ja solmioon, puhuu miehen äänellä ja hän esittää pääosaa DreamWorksin animaatiossa THE BOSS BABY. Leikkisän hauska animaatio kertoo siitä maailmankaikkeutta järisyttävästä tapahtumasta, kun perheeseen saapuu uusi vauva – ainakin mielikuvitukseltaan vilkkaan 7-vuotiaan Timin silmin.

Vauhdikas, hauska ja suurella sydämellä tehty koko perheen animaatio nivoo perheet yhteen ja muistuttaa mikä perheessä on kaikkein tärkeintä.
 

Katso traileri:
https://www.youtube.com/watch?v=E9Muzprnks0

____________________________________

 

FAST & FURIOUS 8
The Fate of the Furious | Yhdysvallat 2017 | 139 min | K-12
Ohjaus: F. Gary Gray
Pääosissa: Vin Diesel, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell, Helen Mirren, Scott Eastwood


Esitysajat Kino Mantulla: 13.-14.5.: La klo 19, su klo 17

Maassa tuntuu vallitsevan rauha, kun vauhdikas tiimi viettää viimein tavallista arkea: Dom ja Letty nauttivat kuherruskuukaudestaan ja Brian ja Mia ovat jättäneet entisen elämän taakseen. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun salaperäinen nainen (Oscar-voittaja Charlize Theron) viettelee Domin rikollisuuden ja petoksen pyörteisiin alamaailmaan, josta ei näytä olevan pakokeinoa.

Uhkarohkean eliittijoukon on matkattava niin Kuuban rannoille, New Yorkin kaduille kuin Barentsinmeren hyisille lakeuksillekin estääkseen vaarallista anarkistia syöksemästä maailmaa kaaokseen ja pelastaakseen miehen, joka teki heistä perheen.

Vin Dieselin ohella rooleihinsa palaavat Dwayne ”The Rock” Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky ja Kurt Russell. Theronin lisäksi näyttelijäkaartiin liittyvät Scott Eastwood ja Oscar-voittaja Helen Mirren. Elokuvan on ohjannut F. Gary Gray (Straight Outta Compton) ja tuottajiksi palaavat Neal H. Moritz, Michael Fottrell sekä Vin Diesel.

Katso traileri: https://www.youtube.com/watch?v=OMLA2T_LTeY

____________________________________

 

your name.
Kimi no na wa | Japani 2016 | 104 min | K-7
Ohjaus: Makoto Shinkai
Pääosissa: Ryunosuke Kamiki, Mone Kamishiraishi, Ryo Narita


Esitysajat Kino Mantulla: 13.-14.5.: La klo 17, su klo 15

Pitkästynyt pikkukaupungin tyttö Mitsuha uneksii elämästä komeana tokiolaispoikana. Eräänä aamuna Mitsuha tosiaan herää menevän Takin kehossa. Tokiolainen Taki herää samaan aikaan suloisena Mitsuhana. Totaalista ensihämmennystä seuraa innostus. Kumpikin pääsee tutkimaan… toista puolta itsessään. Taki ja Mitsuha oppivat jättämään viestejä toisilleen, toiselle minälleen. Mutta onko kosminen yhteys liian kaunis kestääkseen

Juhlittuja lyhytelokuvia ja pieniä tuotantoja tehnyt ohjaaja Makoto Shinkai yllätti koko elokuva-alan. Viime elokuussa Japanissa ensi-iltansa saanut “your name.” on lyhyessä ajassa noussut maailman kaikkien aikojen katsotuimmaksi anime-elokuvaksi ohi Hayao Miyazakin Henkien kätkemän. Rajoja kaatavasta visionäärisestä teoksesta on ansaitusti tullut kansainvälinen tapaus.

Katso traileri: https://www.youtube.com/watch?v=JutqLgAed18
____________________________________
 

Ohjelmanmuutokset mahdollisia.