ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO KUVAKUKKO:


Perjantai 25.5.
Klo 18: Wheels of Freedom (ensi-ilta)
Klo 19.30: The Death of Stalin

Lauantai 26.5.
Klo 15.30: Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville
Klo 18: Mitä meistä puhutaan
Klo 20: Tottelemattomuus

Sunnuntai 27.5.
Klo 15.30: Talo meren rannalla
Klo 17.30: Tottelemattomuus
Klo 19.45: The Death of Stalin

Maanantai 28.5.
Klo 13: Wheels of Freedom
Klo 16: Kohti valoa
Klo 18: Mitä meistä puhutaan
Klo 20: Arytmia

Tiistai 29.5.
Klo 18: Mitä meistä puhutaan
Klo 20: The Death of Stalin

Keskiviikko 30.5.
Klo 17.45: Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville
Klo 20: Tottelemattomuus

Torstai 31.5.
Klo 18: Talo meren rannalla
Klo 20: Kohti valoa

__________________________________

 

ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO MANTTU, NILSIÄ:

 

KINO MANTTU ON KESÄTAUOLLA. SEURAAVAT ESITYKSET 31.8.-2.9.
 

Liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/


VIIDAKON VEIJARIT
Esitysajat: 28.-29.4.: La 15, su 13

Täältä tulevat Viidakon veijarit! Heidän johtajansa Mauri saattaa näyttää pingviiniltä – mutta sisältä hän on todellinen tiikeri! Historian kömpelöin mutta hyväsydämisin Kung fu -mestari on tiikeriäidin kasvattama oikeuden puolustaja, joka aikoo ylläpitää järjestystä ja oikeudenmukaisuutta viidakossa, kuten hänen äitinsä teki häntä ennen.

Kun pahansuopa koala Igor yrittää tuhota viidakon armeijanaan lauma paviaaneja, Mauri ystävineen muodostaa pelastusryhmän, joka on hädän hetkellä aina valmiina auttamaan!

Samannimiseen suosittuun tv-sarjaan perustuva Viidakon veijarit on sydämeenkäypä seikkailu viidakon pelastamisesta, itsensä hyväksymisestä ja ystävyyden merkityksestä.

Katso traileri: https://www.youtube.com/watch?v=tGg0TJBLVQM

Les as de la jungle • Ranska 2017 • 95 min • K-7 • Puhumme suomea!
Ohjaus: David Alaux
Pääosissa (ääninä): Pete Hanttu, Tuukka Leppänen, Markus Bäckman, Katja Sirkiä, Jari Salo, Sanna Majuri, Aku Laitinen, Tero Koponen, Rasmus Lehtosaari, Katja Novitsky, Joel Thiam, Ruska Lehtosaari

___________________

PETTERI KANIINI
Esitysajat: 28.4.: La 13

Petteri Kaniini, kujeileva ja seikkailuja rakastava sankari, joka on vanginnut lukijoiden mielikuvitukset jo sukupolvien ajan, pääsee nyt pääosaan omassa riehakkaassa, tähän päivään tuodussa komediassaan, jossa on asennetta. Elokuvassa Petterin kisailu herra Vänskän (Domhnall Gleeson) kanssa paisuu uusiin mittoihin heidän kamppaillessaan lähistöllä asuvan sydämellisen ja eläinrakkaan neitosen (Rose Byrne) suosiosta.

Katso traileri: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=zMcIFMSRxBQ

Yhdysvallat/Australia/Iso-Britannia 2018 • 95 min • K-7 • Puhumme suomea!
Ohjaus: Will Gluck
Pääosissa (ääninä): Antti LJ Pääkkönen, Raili Raitala, Markus Niemi, Alina Tomnikov

___________________

MARIA MAGDALEENA
Esitysajat: 28.-29.4.: La 17, su 15

Maria Magdaleena on autenttinen ja humaani kuvaus yhdestä historian salaperäisimmistä ja väärinymmärretyimmistä hengellisestä hahmosta. Raamatullinen elämäkertaelokuva kertoo tarinan Mariasta (Rooney Mara), nuoresta naisesta, joka etsii uutta tapaa elää. Oman aikansa ahdasmielisiä arvoja uhmaten Maria jättää perheensä ja liittyy uuteen liikkeeseen, jota johtaa karismaattinen Jeesus Nasaretilainen (Joaquin Phoenix). Pian hän löytää oman paikkansa liikkeessä ja roolinsa matkalla, joka vie kohti Jerusalemia. Helen Edmundsonin ja Philippa Goslettin käsikirjoitukseen pohjautuvan elokuvan rooleissa nähdään myös Chiwetel Ejiofor ja Tahar Rahim.

Katso traileri: https://www.youtube.com/watch?v=Gd11D_fgq8o

Mary Magdalene • Iso-Britannia/Yhdysvallat/Australia 2018 • 120 min • K-12
Ohjaus: Garth Davis
Pääosissa: Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Chiwetel Eijofor, Denis Ménochet, Tahar Rahim

___________________

IKITIE
Esitysajat: 28.-29.4.: La 19.15, su 17.15

Vapaus on taivaan ja helvetin tuolla puolen.

Jussi Ketola haetaan yöllä kotoaan ja kuljetetaan mustien autojen kyydissä itärajan pintaan. Rajalla Ketola aiotaan ampua, mutta hän pääsee livahtamaan murhaajiltaan ja juoksee yli rajan Neuvostoliiton puolelle.

Rajan takana Neuvostoliiton valtiollinen poliisi, NKVD, antaa hänelle uuden henkilöllisyyden, työpaikan kolhoosista ja järjestää uuden vaimon. Yhdessä vapaaehtoisesti Karjalaan saapuneiden amerikkalaisten kanssa Ketola rakentaa työläisten paratiisia. Stalinin vainojen myötä paratiisi muuttuu helvetiksi, jossa Ketola mieluummin ottaisi kuulan kalloonsa kuin eläisi, mutta kuolemaapa hänelle ei sallita.

Hän näkee ja kokee asioita, joita ei tosiksi uskoisi elleivät ne niitä olisi.

IKITIE on Antti Tuurin menestysromaaniin pohjautuva, AJ Annilan ohjaama ja Ilkka Matilan tuottama elokuva vaietusta historiasta. Elokuva on osa Suomi 100 -juhlavuoden 2017 ohjelmaa.

Katso traileri: https://www.youtube.com/watch?v=3tAUchPdBMs

Suomi 2017 • 103 min • K-16
Ohjaus: AJ Annila
Pääosissa: Tommi Korpela, Sidse Babett Knudsen, Ville Virtanen, Jonna Järnefelt, Eedit Patrakka, Rosa Salomaa, Hannu-Pekka Björkman, Emmi Parviainen, Helen Söderqvist, Sampo Sarkola, Antti Virmavirta, Irina Björklund, Jarkko Niemi

___________________

Liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/
 

Ohjelmanmuutokset mahdollisia.