ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO KUVAKUKKO:

 

Huom! Kaikki Kuvakukon elokuvaesitykset peruttu Kuvakukon ilmanvaihtolaitteistoon tulleen vian takia! Toiminta käynnistyy jälleen huhtikuussa. Tiedotamme uudesta ohjelmistosta maaliskuun puolivälissä.

__________________________________

 

ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO MANTTU, NILSIÄ:

Lauantai 16.3.
Klo 13: Risto Räppääjä ja pullistelija
Klo 15: Räyhä-Ralf valloittaa internetin (DUB)
Klo 17: Green Book
Klo 19.30: Captain Marvel

Sunnuntai 17.3.

Klo 13: Räyhä-Ralf valloittaa internetin (DUB)
Klo 15.15: Risto Räppääjä ja pullistelija
Klo 17: Captain Marvel
 

Kino Mantun liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/


RISTO RÄPPÄÄJÄ JA PULLISTELIJA
Esitysajat: 16.-17.3.: La 13, su 15.15

Risto ja Rauha Räppääjä, Nelli Nuudelipää sekä naapurin Lennart Lindberg lähtevät lomailemaan Voimakallion mökkikylään, jossa kohtaavat voimailukisoihin valmistautuvan isä-poika-parin, Bill ja Sylvester Pöntisen. Rauha ja Nelli intoutuvat yllättäen liikunnasta ja Pöntisten kaksikosta. Risto ja Lennart päättävät näyttää, etteivät ole vellihousuja ja kutsuvat Elvi-tädin valmentamaan heidät kädenvääntökisaan. Tuntuu että kaikilla on uskomuksia toisistaan, mutta onko Riston kuvitelma Sylvesteristä pelkkänä pullistelijana sittenkään totta?

 

Katso traileri tästä.

Suomi 2019 • 84 min • -S-
Ohjaus: Markus Lehmusruusu
Näyttelijät: Silmu Ståhlberg, Lumi Kallio, Eelis Kesäläinen, Pamela Tola, Jenni Kokander, Timo Lavikainen, Ylermi Rajamaa

___________________________

RÄYHÄ RALF VALLOITTAA INTERNETIN (dub)
Esitysajat: 16.-17.3.: La 15, su 13

Elokuvassa RÄYHÄ-RALF VALLOITTAA INTERNETIN Litwakin pelihalli jää kauas taakse, kun seikkailu suuntaa Internetin kartoittamattomaan, alati laajenevaan ja jännittävään maailmaan - joka ehkä voi selviytyä Ralfin räyhäämisen jäljiltä tai sitten ei. Videopelipahis Ralf ja hänen kapinallinen ystävänsä Nelli Karamelli joutuvat panemaan kaiken peliin matkatessaan verkossa etsimässä varaosaa Nellin Sokerihuuma-videopeliin. Hädän hetkellä Ralf ja Nelli turvautuvat Internetin asukkaisiin - nettiläisiin - joihin lukeutuu muiden muassa nettiyrittäjä Yesss, joka on uusia trendejä luovan "BuzzzTube"-sivuston sydän ja sielu ja pääalgoritmi.

Videopelipahis Räyhä-Ralfin ääneksi palaa Niko Saarela ja Ralfin parhaana ystävänä Nelli Karamellina kuullaan jälleen Iina Kuustosta. Myös Riku Niemisen Fixari-Felix ja Elina Knihtilän Calhoun tekevät paluun elokuvassa. Elokuvan uusia hahmoja esittävät mm. Mimosa Willamo (Shank), Kaisa Hela (Yesss), Lari Halme (Spämmi) ja Cristal Snow (Ehkä). Koska elokuvan tarina vie Ralfin Internetin ihmeelliseen maailmaan, löytyy ääninäyttelijöiden joukosta myös tunnettuja ”nettiläisiä” kuten Sami ”Justimus” Haarala (Jimmy), Jenny ”Jennysvoices” Pitkänen (Tiffany) ja Eetu ”Eeddspeaks” Pesonen (McNeely) sekä Internet-pioneeri Alex Nieminen (Sonic the Hedgehog).
 

Katso traileri tästä.


Ralpf Breaks The Internet • Yhdysvallat 2018 • 113 min • K-7 • Puhumme suomea!
Ohjaaja: Rich Moore, Phil Johnstong

___________________________

CAPTAIN MARVEL
Esitysajat: 16.-17.3.: La 19.30, su 17

1990-luvulle sijoittuva Marvel Studiosin elokuva CAPTAIN MARVEL on uusi seikkailu, jonka tapahtumat ajoittuvat aiemmin näkemättömälle ajanjaksolle Marvelin elokuvauniversumissa. Kyseessä on tarina siitä, miten Carol Danversista tulee yksi maailmankaikkeuden mahtavimmista sankareista. Kun galaktinen sota kahden alienrodun välillä levittäytyy maapallolle asti, Danvers ja pieni joukko hänen liittolaisiaan saavat huomata joutuneensa keskelle todellista hirmumyrskyä.

 

Katso traileri tästä.

Yhdysvallat 2019 • 124 min • K-12
Ohjaus: Anna Boden, Ryan Fleck
Pääosissa: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Mckenna Grace, Annette Bening, Clark Gregg, Jude Law

___________________________
 

GREEN BOOK
Esitysajat: 16.3.: La 17

Parhaan elokuvan Oscarin voittanutta GREEN BOOK -elokuvaa tähdittävät Viggo Mortensen (Eastern Promises, The Lord of the Rings trilogia) ja Oscar-voittaja Mahershala Ali (Green Book, Moonlight, Hidden Figures). Green Book kertoo tosiystävyydestä, joka ylittää 1960-luvun alun rotuun ja yhteiskuntaluokkaan liittyvät rajoitteet.

Tony Lip (Mortensen) on ovimies Bronxin italian-amerikalaisilta kulmilta. Hän saa työn Dr. Don Shirleyn (Ali) autonkuljettajana. Don Shirley on tummaihoinen maailmanluokan pianisti, jonka konserttikiertue ulottuu Manhattanilta aina syvään Etelään. Kiertuematkallaan Lip ja Shirley luottavat ”vihreään kirjaan” (Green Book), joka kertoo heille ne harvat paikat, jotka tuolloin olivat turvallisia afroamerikkalaisille. He kohtaavat rasismia ja vaarallisia tilanteita, mutta myös yllättävää inhimillisyyttä ja huumoria. Jotta he selviäisivät elämänsä jännittävimmästä matkasta, heidän on päästävä yli keskinäisistä erimielisyyksistään.

Elokuvan tuottavat Peter Farrellyn, Brian Currien ja Nick Vallelongan kanssa Jim Burke (The Descendants) ja Charles B. Wessler (The Heartbreak Kid). Draamaelokuvan vastaavat tuottajat ovat Jeff Skoll (The Help), Jonathan King (Lincoln), Octavia Spencer (Fruitvale Station), Kwame L. Parker (Kill Bill -sarja), John Sloss (Boyhood) ja Steven Farneth.

 

Katso traileri tästä.

Yhdysvallat 2018 • 130 min • K-12
Ohjaus: Peter Farrelly
Pääosissa: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini, Sebastian Maniscalco, Dimiter D. Marinov, P.J. Byrne

___________________________

 

AINO
Esitysajat tarkentuvat myöhemmin

AINO on koskettava ja taidokkaasti kudottu suomalainen rakkausdraama, jonka yllättävät juonenkäänteet vievät katsojan mukanaan suuriin tunteisiin. Elokuva kertoo Ainon ja Laurin rakkaustarinaa toisen maailmansodan aikana. Perhe asuu maatilalla, pienessä suomalaisessa kylässä, jossa kaikki tuntevat toisensa. Vaikeina aikoina yhteisön voima näkyy naapurin auttamisena, vaikka itselläkin on tiukkaa. Tarina kuvaa onnenhetkiä isän lomien aikana, kaipausta, kun toinen on kaukana ja naisten selviytymistä kotona, arjen pyörittämistä, sekä miesten yhteishenkeä sodan keskellä. Kirjeet viestittävät niin ilot kuin surut sotarintaman ja kodin välillä.

Elokuva perustuu osin tositapahtumiin ja on ohjaaja Mika Kiiskisen pitkän elokuvan esikoisohjaus.
Ajankuvaan, faktoihin ja tapahtumiin on ollut pohjana Paimion Sotaveteraanien kesällä 2017 julkaisema kirja "Siellä jossain - Täällä kotona" sekä tuottaja Kirsi Helinin omien isovanhempien aikanaan kertomat tarinat ja heidän sodan aikainen kirjeenvaihtonsa, joka löytyi elokuvaa tehtäessä.

 

Katso traileri tästä.

Suomi 2019 • 126 min • K-12
Ohjaus: Mika Kiiskinen
Pääosissa: Linda Johansson (Aino), Turo Entonen (Lauri), Pirkko Kolehmainen (anoppi), Ari Tähtinen (Antti), Elmeri Töyry ( Aimo), Salla Järvinen ( Saara), Merita Seppälä (Laura)

___________________________

Liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/
 

Ohjelmanmuutokset mahdollisia.