ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO KUVAKUKKO:

 

Kuvakukon elokuvaesitykset jatkuvat elo-syyskuun vaihteessa.

__________________________________

 

ELOKUVIEN ESITYSAIKATAULU
KINO MANTTU, NILSIÄ:

Kino Mantun esitykset jatkuvat syyskuussa.
 

Kino Mantun liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/


TOLKIEN
Esitysajat: 11.-12.5.: La 19, su 17 (viimeinen näytös)

TOLKIEN kertoo maailmankuulun kirjailijan nuoruusvuosista - ajasta, jolloin hän löytää ystäviä, rohkeutta ja innoitusta samanmielisten koulutovereiden keskuudesta. Veljeys vahvistuu heidän aikuistuessaan ja selvitessään yhdessä rakkaudesta ja menetyksistä. Matkaan mahtuu myös Tolkienin myrskyisä seurustelu Edith Brattin kanssa. Kun ensimmäisen maailmansota syttyy, ystäväpiiri uhkaa hajota. Kaikki Tolkienin kokema inspiroi häntä myöhemmin kirjoittamaan maailmankuulut tarinansa.

 

Katso traileri tästä.

Suomi-Yhdysvallat 2019 • 112 min • K12
Ohjaus: Dome Karukoski
Pääosissa: Nicholas Hoult, Lily Collins, Colm Meaney, Craig Roberts, Derek Jacobi, Patrick Gibson, Anthony Boyle

___________________________

IHMEIDEN PUISTO (dub)
Esitysajat: 11.-12.5.: La 15, su 13 (viimeiset näytökset)

Iloinen ja kekseliäs June löytää metsän siimeksestä kätketyn huvipuiston. Puisto on täynnä huikeita laitteita ja hassuja puhuvia eläimiä, mutta se on sekasorron vallassa. Pian June saa selville, että puisto on syntynyt hänen mielikuvituksestaan, ja hän on ainut joka voi korjata sen. June yhdistää voimansa uusien eläinystäviensä kanssa pelastaakseen taianomaisen paikan, todellisen ihmeiden puiston.
 

Katso traileri tästä.


Espanja-Yhdysvallat 2019 • 85 min • K7 • Puhumme suomea!
Ohjaus: David Feiss, Clare Kilner, Robert Iscove
Pääosissa (ääninä): Anna Abreu, Rudi Rok, Esko Eerikäinen, Peter Pihlström, Aki Linnanahde

___________________________
 

ÄITI
Esitysajat: 11.-12.5.: La 17, su 15 (viimeiset näytökset)

Vapauduttuaan vankilasta Eeva (Jaana Saarinen) palaa vanhalle kotiseudulleen, mukanaan vain olkalaukku, kännykkä ja yllä olevat vaatteet. Hän haluaa löytää aikuiseksi kasvaneen tyttärensä, mutta paikalleen pysähtynyt kylä tekee selväksi, että Eeva ei ole tervetullut. Epätoivoinen löytöretki saa odottamattoman käänteen, kun keltaisesta pakettiautosta ojentuu auttava käsi.

Samppa Batalin ”Äiti” on lämmin ja sydäntäsärkevä tarina yksinäisyydestä, inhimillisyydestä ja toivosta. Ennen kaikkea se on elokuva naisesta, joka toimii kuten äiti.

Elokuvan muissa keskeisissä rooleissa nähdään Matti Pajulahti, Matti Onnismaa, Jonathan Hutchings, Jouko Puolanto sekä Helmi-Leena Nummela.
 

Katso traileri tästä.


Suomi 2019 • 91 min • K12
Ohjaus: Samppa Batal
Pääosissa: Jaana Saarinen, Matti Pajulahti, Matti Onnismaa, Jonathan Hutchings, Jouko Puolanto, Helmi-Leena Nummela

___________________________

Liput: 9,5€ / 7,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy käteinen ja Smartum-kulttuurisetelit. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/nilsianmanttu/
 

Ohjelmanmuutokset mahdollisia.