Ohjeet Koulukino-esityksen järjestämiseksi Kino Kuvakukossa


Kuinka toimia, kun on päätetty lähteä yhdessä Koulukino-elokuviin?

1) Elokuvan valinta.

Koulu voi valita esitettävän elokuvan Koulukinon nettisivuilta www.koulukino.net Nettisivuilta on tulostettavissa myös ilmaista oppimateriaalia elokuvista!


2) Yhteydenotto Koulukino-palvelua tarjoavaan elokuvateatteriin.

Ottakaa yhteyttä, niin sovitaan esityksen ajankohdasta. Otamme puolestanne selvää, onko esityskopiota valitusta elokuvasta vapaana toivottuna ajankohtana, teemme elokuvan varauksen ja huolehdimme kopiota koskevasta filmiliikenteestä. Kino Kuvakukko, KUOPIO/ Koulukino-esityksien järjestäjä:


ISAK ry Torikatu 18, 1.krs. 70110 KUOPIO Tel. 017-2628 575


3) Lippujen hinta ja maksutapa.

Koulukino-lipun hinta on 4 euroa/oppilas (2006). Ryhmän mukana olevat opettajat pääsevät esitykseen ilmaiseksi. Koulu voi joko maksaa liput oppilailleen tai koulu voi kerätä lipunhinnan esitykseen osallistuvilta oppilailta. Maksutapa: maksu elokuvateatterille hoidetaan jälkikäteislaskutuksena osallistumismäärän mukaan.


4) Ryhmän minimi/maksimikoko.

Koulukino-esityksiin koottavan ryhmän vähimmäiskoko elokuvateatteri Kuvakukossa on 100 oppilasta, maksimi 320 oppilasta/esitys. Oppilasryhmän voi koota joko oman koulun puitteissa tai esimerkiksi yhteistyössä toisen koulun kanssa. Koulut vastaavat itse matkakustannuksista teatterin ja koulun välillä.


…elokuvat ovat parhaimmillaan elokuvateatterissa… Tervetuloa elokuviin!